בן

שאלה לגבי תשלום מחלה

היי, יש לי סיטואציה שאשמח לקבל עליה תשובה מבחינת החוק... אני בעל משרד המונה 3 עובדים. אחד העובדים יצא לחופשת מחלה באישור רופא למשך 14 ימים, לאחר 7 ימים החליט העובד לחזור לעבודה על דעת עצמו בטענה שמרגיש טוב יותר... במהלך יום העבודה לא חש בטוב ויצא הביתה ולאחר מכן המשיך את חופשת המחלה עד תום. כיצד עליי לחשב את תשלום דמי המחלה? הרי יום ראשון ויום אחרון של מחלה אינם משולמים, האם עליי לחשב כל תקופת מחלה בנפרד בשל הגעתו לעבודה? מה אומר החוק? אודה לקבלת תשובה :)

עו"ד קלי גניאל

ראשית נפנה אותך לחוק דמי מחלה. יום אחרון כן משולם בהתאם להוראות החוק. חזרה לעבודה לחצי יום, אינה קוטעת את רצף ימי המחלה במקרה כאמור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייעוץ למעסיקים