יניב

יש לי שאלה לגבי לעזור לאנשים בעלי חובות

אני מקדם אתרים מקצועי עם ניסיון של שנים ואני יכול לעזור להרבה אנשים עם בעיות כלכליות שצריכים תרומה גדולה של כסף, למשל מישהו שצריך תרופה מאוד יקרה שעולה מאות אלפי שקלים אני יכול לפרסם אותו בצורה קיצונית ולהשיג לו המון תורמים, השאלה שלי האם מותר לי לקחת ממנו סכום כסף בסוף לאחר שהוא קיבל את הסכום שהוא ביקש? האם מותר לי לקחת לו כמה אלפי שקלים על כל העזרה שעזרתי לו? ואם כן אני יכול לעשות את זה בתור עוסק מורשה (כמו שאני היום) או שאני צריך לפתוח עמותה?

עו"ד יערה פיקר

שלום רב, אני סבורה שעליך להפנות את שאלתך לעורך דין המתמחה בדיני עמותות.

עו"ד יערה פיקר

שלום רב, אני סבורה שעליך להפנות את שאלתך לעורך דין המתמחה בדיני עמותות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייעוץ למעסיקים