אלון

פסח

מה משלמים לעובדי קונדיטוריה שלא עבדו בחול המועד פסח? ימי חופש או תשלום מלא של יום עבודה רגיל? הבנתי שבענף האפיה משלמים על כל ימי חול המועד

הדס גנוט, עו"ד

בענף האפיה ישנו הסכם קיבוצי וצו הרחבה. סעיף 14 בצו ההרחבה קובע כי המעבידים ישלמו לפועליהם בעד 17 ימי חג לשנה. אלו ימי החג עבורם על המעביד לשלם: 7 ימי פסח ועוד 2 ימי צמודים לתשלום פסח, יום שבועות, 2 ימי ראש השנה ויום נוסף צמוד לתשלום זה, יום הכיפורים, 2 ימי סוכות ויום העצמאות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייעוץ למעסיקים