צורt.il

קנסות תעבורה וחניה באנגליה

שלום לעו"ד בביקורי האחרון באנגליה (לפני כשנה) שכרתי רכב. התברר (לאחר שחזרתי) שנרשמו לי דוחו"ת חניה,דו"ח על נהיגה במהירות מעל המותר,וחוב אגרה על נסיעה באיזור שבלב לונדון. הם שלחו לי כמה מכתבי דרישת תשלום לארץ,ואיומים במשפטים והוצאה לפועל. האם אני יכול להיתבע בישראל ע"י הרשויות באנגליה ? האם יש התיישנות לעבירות , ומתי ? האם אני צפוי לבעיות במקרה של ביקור נוסף באנגליה (לפני שיש התיישנות - אם יש התיישנות) ? בתודה צור

עו"ד יונתן דה פריס

אינני מתעסק בתעבורה אולאי חשבת על האפשרות הבלתי נסבלת - לשלם את הדוחות ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הדין האנגלי