דרור

אפוטרופוס זמני לאח בעל תסמונת אספרגר

שלום אחי בן 14 בעל תסמונת אספרגר ולומד בבית ספר מיוחד וזקוק לתרופה קבועה. אימי שהיא האפוטרופוס היחידי שלו חלתה ונזקקת לטיפולים שמחלישים אותה מאוד. היא זקוקה למנוחה רבה. אני בן 23. האם אני אוכל להיות האופטרופוס הזמני של אחי עד שאימי תתחזק ותחזור לעצמה?

עו"ד מירי ברוך

דרור שלום רב, אתה בהחלט יכול לבקש להתמנות כאפוטרופוס זמני. לשם כך רצוי לקבל הסכמת האפוטרופוס הנוכחי ולתת אסמכתאות בעניין. (במידה ואתה צריך יתר פירוט, אתה מוזמן להגיע לפגישה). בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות