יעקב

השקעת כספים של החסוי

לאחרונה לאחי מונה לו אפוטרופוס והחסוי רוצה לרכוש דירה האם צריך אישור של בית משפט אם כן לאיזה עו"ד צריך לפנות או לגשת לבית משפט באופן ישיר?.

עו"ד ונוטריון נורית פיש

אם יש לחסוי מספיק כסף לרכישת דירה אז אין מניעה לרכוש עבורו דירה. אך יש לשים לב שכל עיסקה שמעורב בה חסוי טעונה אישור בית משפט . כלומר , אתה יכול להתחיל לחפש דירה אך כל חוזה יש להגיש לבית המשפט לאישור. מנסיוני הרבה מוכרים לא מתלהבים לערוך הסכם שהוא הסכם המותנה באישור בית משפט. בית המשפט יצטרך לקבל הערת השמאי הממשלתי שהמחיר הוא מחיר ריאלי התואם את המחיר שמשולם . בהצלחה!!

יעקב

האם אפשר לקחת עו"ד שמומחה בנד"לן והוא יכול לטפל ברכישת דירה לחסוי ולטפל בהסכמים שמותנים באישור בית משפט ? תודה לך?!.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות