שיר דגן

קבלות- האם הכרחי על שם החסויה?

שלום, התמנתי להיות אפוטרופוס של אחותי. ברצוני להבין, האם כאשר אני קונה לה מוצרים לצריכתה האישית (בגדים, נעלים, מוצרי הגיינה), האם להביא קבלות/חשבונית מס על שמה בלבד? או מספיק את החשבונית שהקופאית מוציאה? חייב להיות כתוב על הקבלה השם של החסויה?

עו"ד נורית פיש

הכל שאלה של פרופורציות . לדעתי להוצאות גדולות כדאי לבקש חשבונית ולהוצאות יומיומיות תצטיידי בחשבונית שיוצאת מהקופה . כשאת מבקשת חשבונית על הוצאות גדולות ומשלמת מכספה של אחותך תדאגי שהחשבונית תוצא יעל שמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות