ענת

אפוטרופסות על בוגר עם צרכים מיוחדים

שלום אני גרושה ואם לבחור בן 19 עם צרכים מיוחדים והשופטת פסקה שלמרות שגם אני וגם האבא של הילד נהיה אפוטרופוסים שהקצבאות שהבן שלי מקבל מביטוח לאומי תופקדנה בחשבוני,האם אני אצטרךלהגיש דוחות לאפוטרופוס הכללי?

עו"ד נורית פיש

כעקרון כל מי שמונה כאפוטרופוס חייב להגיש דוחות. את יכולה להגיש בקשה לפטור אותך מהגשת דוחות בטענה שאת אפוטרופא מגדלת את בנך ודואגת לכל צרכיו. מאחר ולצערנו לא מדובר בקיצבה גבוהה מאוד הרי שאם תראי שהכסף מיועד לצרכי החזקתו השוטפים ולא מדובר בסכומים גבוהים יתכן וייעתרו לבקשתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות