מרים

האם אמא חד הורית צריכה רק דרכון ומה אם יש לה צו מניעה מלצאת עם הילד מהארץ

גרושה והבעל מסרב לחתום על הדרכון

עו"ד נורית פיש

השאלה לא ברורה די צרכה . מה זאת אומרת "האם אם חד הורית צריכה רק דרכון?" אם רשום אב בתעודת הזהוי של הילד תדרש חתימת האב. אם אינו מסכים לחתום בלא הצדקה עניינית יש לפנות בבקשה לבית המשפט לחייב אותו לחתום. ברור שאם יש צו לעכוב יציאה מן הארץ לא ניתן לצאת את הארץ אלא לפנות לבטל הצו. לא מוצדק לאסור יציאה מן הארץ באופן גורף ואני מניחה שכנגד המצאת ערבויות להשבת הילד יבוטל הצו על ידי בית המשפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות