יהודה

אפוטרופוס למכירת נכס

שלום רב, אבא שלי נמצא במצב סיעודי מלא נמצא בבית חולים סיעודי ואינו כשיר לחתום על חוזה. ברצוננו למכור את הנכס הקיים ולהעביר את האמא לנכס אחר נגיש יותר. מה התהליך שאנו אמורים לעשות? האם עלינו לפנות לעורך דין שיטפל בכך?

עו"ד נורית פיש

לא פרטת האם מונה לאביך אפוטרופוס . כל עיסקת מכר של אדם שמונה לו אפוטרופוס חייב לעבור אישור בית המשפט . לכן ממליצה למנוחת לאביך אפוטרופוס. יכול בהחלט להיות מישהו מבני המשפחה המוסכם עליכם ואז לפנות בבקשה לאישור עיסקה. צריך למצוא קונה ואז לחתום על הסכם מכר מותנה שיכנס ל תוקף רק לאחר אישורו של בית משפט. לא נראה לי שתצליחו לעשות זאת ללא עורך דין . בהצלחה!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות