חמוטל

מה הבדל בין "אדם שמונה לו אפוטרופוס" לבין "אפוטרופוס שמונה לבגיר"

2 מונחים סמוכים בחוק, דומים אבל שונים..אולי סתם פספוס חקיקתי שנעשה בחופזה? (למשל לתומך החלטות אין כלל דברי הסבר בהצעת חוק.). ומה ההגדרה היום ל"חסוי" (שנמחק)?

עו"ד נורית פיש

שני מונחים שונים לחלוטין. האחד הוא תאור שמבטא את שינוי התפיסה במקום המושג "חסוי" שינו את השם ל"אדם שמינו לא אפוטרופוס" ואילו "אפוטרופוס שמונה לבגיר" מתייחס לממונה ולא לאדם שמינו לו אפוטרופוס. האם הבהרתי עצמי? אשמח להרחיב ככל שאתבקש..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות