רוני

תשלום הוצאות בית משפט לאפוטרופוס בעל תיק בהוצאה לפועל

לאבא שלי לפני שנפטר מונה אפטרופוס. אחד האחים היה חייב כסף לאבא שלי והאפוטרופוס תבע אותו בבית משפט. אותו אח החזיר לאבי את כסף בעקבות התביעה אבל לא שילם הוצאות בית משפט עס 10,000 ש"ח. האפטרופוס לא דרש את הכסף של הוצאות המשפט אבל יש כנגדו תיק בהוצאה לפועל שתופח ותופח כבר חמש שנים. האבא נפטר והאפוטרופוס כבר לא בתפקיד. האם ניתן לדרוש את הכסף הזה עבור העיזבון כל עוד האפטרופוס לא בתפקיד והאב אינו בחיים ? איך אפשר לגבות את הכסף הזה מאותו אח ?

עו"ד מירי ברוך

רוני שלום רב, חוב שקיים בתיק הוצל"פ אכן לא נמחק עם מות החייב. העיזבון יכול בהחלט לפעול כנגד החייב. בברכה,

מירי ברוך-תיקון

*מות הזוכה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות