ראובן

אפוטרופסות - רכישת דירה

שלום רב בחודש פברואר רכשנו דירה ומאחר ורעייתי לא יכלה להגיע לעו"ד לחתום, נעשה שימוש ביפויי כוח נוטריוני שיש לי בנוגע לאשתי. נרשמה הערת אזהרה בטאבו בהתאם. במהלך ההליכים לרישום הדירה בטאבו מצבה של אשתי החמיר עד כדי שנאלצתי לבקש וקיבלתי אפוטרופסות מלאה עליה. האם במקרה זה אצטרך לפנות לביה"מש לענייני משפחה על מנת לקבל את אישורו לרכישה וסיום הליך הרישום בטאבו ? בתודה מראש

עו"ד לביא נעים

שלום ראובן, התשובה חיובית. פעולה מסוג זה ברכושו של אדם שמונה לו אפוטרופוס דורשת את אישורו של בית המשפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות