רחל זוארץ

איך אפשר לדעת מי האופוטרופוס של אמא שלי?

לאחר מות אבי זקני לפני שנתיים אמא עדיין בחיים ,לא הוחלט פה אחד על מינוי אפוטרופוס לאמא ולכספי אבי ז'ל.אבל אחותי החליטה ללא אישורינו על האופוטרופוסות עליה ועל כספה ונוהגת בכספם כפי רצונה,השאלה מי נתן לה אישור על כל כאשר אמא כבר לא במיטבה גם הזיכרון לא קיים אצלה חוץ מכך שעדיין מזהה אותנו אין לה זיכרון

עו"ד לביא נעים

שלום רחל, ככל שמונה אפוטרופוס רשמי ניתן לפנות לבירור לאפוטרופוס הכללי. ככל שאחותך נוהגת שלא כדין בכספי ההורים ומבלי שמונתה לאפוטרופוס ניתן לפתוח נגדה בהליך משפטי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות