לילייי

חנית רכ בחניה הפרטית של החסוי

אנחנו שלושה אחים ובן של אבא שלי לאחר שאמא שלי חלתה בדנמציה התחילה השתלטות על הבית של הבנים היום יש לנו אופוטרופוס שאחג זה אחותי והשני אחי אין ביני לבין הבנים קשר בכלל ואנחנו לט מדברים לפני ארבע שנים הבן של אבא שלי ואחי החליטו להחנות את הרכב שלהם בחנייה של אבא שלי למרות שאחי הוא אופוטרופוס איך אני יכולה לתבוע אותם על חניה של אבא ?

עו"ד לביא נעים

ככל שמדובר בחניה פרטית האפוטרופוס יכול לפעול כנגד מי שמשתמש בה ללא רשות, לרבות הגשת תלונה במשטרה ו/או תביעה לתשלום עבור השימוש בבית המשפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות