ליליהההה

הסכם שנחתם בין יורשים לפני מינוי אופוטרופוס

שלום לפני מספר שנים ערכנו הסכם בין יורשים שבו כתוב שאני יכולה להיות בחשבון של אבא שלי שנה לאחר מכן מונה לאבא שלי אופוטרופוס שהם אחי ואחותי, האם הדין למה שכתוב בהסכם האם אני רשאית להיות בחשבון של אבא שלי ?

עו"ד לביא נעים

שלום רב, אין כל רלוונטיות ל"הסכם בין יורשים" כל עוד אביך בחיים. אם האב בחיים ומונו לו אפוטרופוסים יש לפעול במסגרת האפוטרופסות ואם יש לך טענות בעניין ואין שיתוף פעולה מצידם ניתן לפנות לבית המשפט. נשמח לסייע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות