גיורא

חבילה לא הגיעה

שלום הזמנתי מוצר דרך גרופון ובאותיות הקטנות רשום שהמוצר אמור להגיע בתוך 14 ימי עבודה. ביקשתי שהמוצר ישלח בדואר. עברו יותר מ-17 ימי עבודה ועדיין לא קיבלתי את המוצר. ניסיתי גם לבדוק באתר של דואר ישראל היכן החבילה כי זה דואר רשום אבל מס' החבילה לא תקין. פניתי לחברה שאמורה לנפק את המוצר ושם נאמר לי שהמוצר כבר נשלח. כבר גבו ממני את הכסף בכרטיס אשראי. מה הצעד הבא שאני צריך לעשות?

עו"ד רענן בשן

גיורא שלום ותודה על פנייתך. מומלץ לנסח פניה בכתב לחב' גרופון ולחב' שמנפיקה את המוצר עם פרטי ההזמנה וציון ההתחייבות האמורה תוך דרישה לספק את המוצר בתוך ימים ספורים. ככל שדרישתך לא תיענה, פנה להגשת תביעה קטנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות