אוהד

סמכויות בית משפט לתביעות קטנות

שלום רב, יש לי מחלוקת עם עיריית פ"ת. עבר הזמן הנקוב בסעיף 229 לחוק סדר הדין הפלילי להגשת בקשה להישפט. ע"פ סעיף 230 לפקודה אני יכול להגיש בקשה להישפט באיחור, אבל זה נראה לי מסובך (למי שאינו עו"ד). לכן אני מבקש לשאול מהם סמכויות בית המשפט לתביעות קטנות? האם ניתן לבקש סעד מבית משפט זה שיקבע כי קנס החנייה שהוטל עלי, לרבות ריביות ושאר הוצאות, מבוטל? האם ניתן לבקש צו שהעייריה, הן ישירות והן באמצעות באי כוחה, תפסיק להטריד אותי ולהחזיק מעל ראשי את חרב העיקול? או שמא עלי להמתין בלית ברירה, עד לביצוע העיקול, ואז לתבוע בתביעה אזרחית אי-אילו החזרים ונזקים שנגרמו לי? תודה, אוהד

עו"ד רענן בשן

שלום אוהד ותודה על פנייתך. הנך מוזמן להפנות את שאלתך לפורום המתאים והעוסק בדיני תעבורה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות