שון

זמן עד למועד משפט

שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח בממוצע מרגע הגשת התביעה לבית המשפט לקבוע מועד למשפט?

נחמה כץ

נפלתי ברחוב שברתי את היד ונותחתי

עו"ד רענן בשן

שלום שון ותודה על פנייתך. אניח ששאלתך מתייחסת לבית המשפט לתביעות קטנות. קביעת מועד לדיון תלויה במזכירות בית המשפט וביומנו. ישנן מזכירויות אשר מתאמות מועד לדיון כבר במעמד הגשת כתב התביעה וישנן מזכירויות אשר שולחות זימון לדיון במועד מאוחר יותר. בכל מקרה, אם כבר הגשת כתב תביעה פתוחה בפניך הדרך להגשת בקשה לקביעת מועד דיון. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות