מעיין

החזרת מוצר

שלום קניתי חצאית מחנות בקניון למחר הלכתי להחזיר את החצאית ולקחת את כספי בחזרה אך מנהל החנות סירב בטענה שאין החזר כספי אצלו בחנות וגם רשום על הקבלה באותיות קטנות מה שלא הוסבר לי לפני ברכישה. רצתי לדעת אם הוא יכול לעשות דבר כזה ולא לחזיר לי את הכסף?

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום מעיין ותודה על פנייתך. בהתאם לתקנות הגנת הצרכן ביטול עסקה והחזר כספי, יש להשיב ללקוח את כספו בעסקת רכישת ביגוד והנעלה בתנאי שמחירם עולה על 50 ש"ח והמוצר הושב בתוך פרק הזמן שמיום הרכישה ועד תום שני ימים שלאחריו שאינם ימי מנוחה, ובלבד שתווית המחיר על הטובין, בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות