אלבינה

החזר כספי

שלום. בגלריה פרטית של חברה שלי נקנה תכשיט ביום חמישי. לקוח התקשר ביום שני ואמר שלא מעוניין בתכשיט ורוצה החזר כספי. הוא אמר שיום שישי לא נחשב כיום העבודה. האם זה נכון? והיום יום שלישי והוא עדיין לא הגיע ורק שולח אסמסים. וברגע שהוא קנה את התכשיט הוא ענד אותו והלך איתו על הצוואר ויש מצלמות שמראות את זה. האם זה נחשב שהתכשיט כבר לא חדש? מי צודק? תודה.

עו"ד רענן בשן

שלום אלבינה ותודה על פנייתך. בהתאם לתקנות הגנת הצרכן ביטול עסקה והחזר כספי, יש להשיב ללקוח את כספו בעסקת רכישת תכשיט בתנאי שמחירם עולה על 50 ש"ח אך אינו עולה על 3,000 ₪, והמוצר הושב בתוך פרק הזמן שמיום הרכישה ועד תום יומיים שלאחריו שאינם ימי מנוחה. תכשיט ניתן להחזיר, גם אם לא ארוז באריזה מקורית, אלא אם כן יוצר במיוחד עבור מידות הלקוח. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות