אורלי

הטעיית צרכן

שלום. רכשתי באינטרנט קוצץ ירקות מאתר גרופון, באתר מופיע מוצר מסויים של חברה מסויימת עם הלוגו שלה. בפועל קיבלתי מוצר שהוא חיקוי מחברת ברדקס שעל המוצר לא רשום שום חברה ושום לוגו. איך אני יודעת שזה חיקוי? יש לי את המוצר המקורי בבית ורציתי לקנות אותו כמתנה שבפועל קיבלתי מוצר באיכות מאוד ירודה שפניתי לחברת ברדקס בטענה שזה חיקוי ואני לא מתכוונת לשלם משלוח אליהם בחזרה הם אמרו לי שאין מה לעשות אם אני רוצה אני יכולה להחזיר אבל אצטרך לשלם דמי משלוח בזמן שהם הטעו אותי. מה אוכל לעשות בנושא? תודה רבה.

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום אורלי ותודה על פנייתך. על פניו, עולה מפנייתך כי סופק לך מוצר שבפועל לא הזמנת ולכן אינך צריכה לשאת בעלות המשלוח. הנך רשאית להגיש תביעה קטנה להשבת מלוא התשלום. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות