רועי

ביטול צ'ק

שלום רב רענן, בעל הדירה שלי מתכנן לפרוע צ'ק שלי למרות שלהערכתי אין לו צידוק על כך כי אני אצא מהדירה בחודש עליו רשום הצ'ק, ונתתי לו הודעה מוקדמת (יש סעיף בחוזה המורה על הודעה מוקדמת אך סך הימים נשאר ריק בטעות). אולי זה יזכה אותי ואולי לא. השאלה שלי היא, האם ביטול הצ'ק יהיה לרעתי לכשיתבע אותי? האם השופט יראה זאת בעין רעה? ואם הוא יפנה להוצאה לפועל במקום תביעות קטנות, כמה זמן לוקח לתהליך לקרות? תודה

עו"ד רענן בשן

שלום רועי ותודה על פנייתך. ביטול ההמחאה על ידך עשוי להוביל לפתיחת תיק הוצאה פועל כנגדך וכפועל יוצא מכך לנקיטת פעולות גביה כגון עיקולים וכיו"ב. לדבריך הסעיף הרלוונטי בהסכם לוקה בחסר ולכן מדובר על מילה שלך כנגד מילה שלו, אלא אם יש בידיך ראיות להסכמתכם לגבי סך ימי ההודעה המוקדמת (הקלטה/מסמך) או עדים. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות