Sigal

הוצאת מטלטלין משירותי אחסנה

שלום רב, לאחר מעבר דירה נאלצנו לאחסן את המטלטלין בשירותי אחסנה. השתמשנו בשירותי האחסנה כשנה וחצי ועקב בעיות כלכליות לא התאפשר לנו לשלם שישה חודשים. בעקבות כך נפתח נגדנו תיק הוצאה לפועל (שעד היום לא נסגר עקב אי יכולתנו לשלם כרגע את החוב) עתה אנו מעונינים להוציא את המטלטלין. אך נענינו בסרוב ונאמר לנו שרק לאחר תשלום החובות ניתן יהיה להוציא את המטלטלין. בינתיים החוב גדל ואנו נאלצים לשלם על שירותי אחסנה שאינם נחוצים לנו. האם זה חוקי להחזיק את המטלטלין עד שנשלם את החוב? תודה על התשובה. סיגל.

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום סיגל ותודה על פנייתך. על מנת להשיב לך יש לעיין בהסכם ההתקשרות ביניכם לבין החברה שמעניקה לכם שירותי אחסנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות