א

בעל עסק שלא סיים עבודה

היי ברצוני לשאול אני ובעל עסק של דלתות סגרנו בעל פה עיסקה על סך 9500 ועכשיו הוא אמר שניתן להביא לו את הכסף בסוף אחרי כמה ימים הוא ביקש מקדמה על סך 6100 שקל כאשר הוא הגיע והרכיב את הדלתות הוא טעה בידית התווכחנו ואח"כ בפעם השניה שהוא הגיע הוא הביא ידית אחרת לא תואמת למה שסגרנו אך בסוף אני טאישתי הסכמנו לידית הזו והבאנו לו עוד 2700 שקל עכשיו מפני שהיו לו עוד כמה תיקונים אמרנו לו שהוא יסיים הוא יקבל הכל. אני ואישתי מצאנו שיש דפקטים ב-2 דלתות וביקשנו שהוא יחליף הוא אמר בסדר אך לא עשה עם זה כלום המשכנו לדבר איתו ואז הוא התחיל לומר שדלת אחת לא בטוח יחליפו לו והוא יראה מה הוא יכול לעשות וכל פעם אמר אחרת פעם כן פעם לא ונוצר בנינו וויכוח עד שהסכמנו שהוא יחיליף את הדלתות ואחר כך שהוא היה במפעל אמרו לו שהוא לא יחליפו לו והוא התקשר עוד הפעם ואמר תשלם את הכסף עכשיו ואני אבוא ויסיים את העבודה אז אמרתי לו קודם תבוא ואח"כ תקבל את הכסף הוא לא היה מוכן והוא עדיין לא הביא לי גם קבלה עדיין ניסיתי לבא לערב צד שלישי והוא לא היה מוכן הוא אומר תשלם למפעל ואז אני אבוא אליך. והיום דיברתי עם מישהו שניסה לדבר איתו והוא אמר לו שדלת אחת הוא בטוח לא יחליף גם אם אני אשלם לו וזה נודע לי היום. האם אוכל לתבוע אותו בתביעות קטנות? על אי סיום העבודה ועל העוגמת נפש? והאם הוא יכול לתבוע אותי על זה שאני לא שילמתי את כל הסכום? מה ניתן לעשות במצב כזה? הוא כביכול מוכן לסיים איתי בדרך יפה אחרי שאני אשלם לו את הכסף ואני מוכן לשלם לו כאשר הוא יסיים את העבודה ובעקבות המיע שקיבלתי היום אני עומד בשלי והוא עומד בשלו.

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום א' ותודה על פנייתך. ככל הנראה לכל אחד מכם ישנן עילות תביעה זה כנגד האחר אך יש לברר מה הוסכם ביניכם לגבי הסדר ותנאי התשלום. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות