שירה

ייצוג ע"י בן זוג

אני מכינה תביעה בבית משפט לתביעות קטנות נגד חברת סלולר בגין גביה עודפת שאלה: 1. האם בעלי ראשי לייצג אותי בבית המשפט (תביעות קטנות) כנציגי בתביעה שלי. 2. האם העובדה שאנו מנהלים משק בית משותף והנזקים הכספיים הם גם של בעלי מהווה עילה לצרף אותו כתובע בכתב התביעה 3. היות והתביעה היא נגד חברת סלולר ואין ספק שהם יפנו למשרד עו"ד המספק להם שירותים, האם אין זה נחשב כייצוג אסור של עו"ד שירה

עו"ד רענן בשן

שלום שירה ותודה על פנייתך. במקרה שתיארת, התובע צריך להיות הלקוח/המשלם (בעל אמצעי התשלום). ככל ובעלך הוא הלקוח/המשלם התביעה תוגש על ידו כתובע. כן תוכלו לציין גם את שניכם כתובעים. ייצוג חב' הסלולר יעשה על ידי נציג החברה וייתכן שיגיע מתמחה אך לא עו"ד. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות