איריס

עדיין לא קיבלתי חשבונית על המזגנים

שלום רב,ב15 ליולי רכשתי שני מזגנים לבית. בתיבת הדואר הונחו דפים המודיעים על מזגן תדיראן אמקור באחריות ל-3 שנים במחיר 2780 שח. ההתקנה נעשתה במהרה ובצורה סבירה יחסית-המתקין הרס כבל שעלה 160 שח' ואמר שיקנה חדש מכספו וטרם שמענו ממנו,על זה אני יכולה לסלוח, אבל הבחור שאחראי על ההתקנה עדיין לא הוציא לי חשבונית על הקנייה ו"מורח" אותי בתרוצים שונים וכבר אינני יודעת מה לעשות. בתמימותי שילמתי 4000 במזומן ועוד 1000 בתשלומים באשראי .הוא ניסה לשכנע אותי שאקח קבלה רק על 3000 שח' ואמר שהאחריות היא רק לשנה ולא כפי שהיה כתוב. אני מבינה שנפלתי על בן אדם לא ישר שרגיל לתחמן. וגם לא שמרתי את הדף שחולק לדואר שזה היה מעין הוכחה. מה אפשר לעשות מולו? אני מפחדת שתהיה חס וחלילה תקלה ולא יהיה עם מי לדבר. בתודה ובברכה.

עו"ד רענן בשן

שלום איריס ותודה על פנייתך. במקרה הזה, מומלץ לנסות לאתר את הפלייר שחולק בתיבות הדואר דרך אחד השכנים ואף להקליט שיחה עם האחראי על ההתקנה בניסיון לדובב אותו להודות בסכום שקיבל לידיו ובהבטחותיו. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות