שחר

מואשם ברשלנות בעסק

ילדה קטנה משכה אצלי בעסק מגבת המכסה ווטרינה, עקב המשיכה נפלו הכלים שהיו על הווטרינה על ילדה אחרת, הילדה נפגעה בראשה, רופא משפחה של הילדה בדק אותה ורשם כי הכל בסדר, הוריי הילדה הגישו נגדי תביעה בטענה כי העסק עובד ברשלנות. התייעצות עם חברת הביטוח נאמר לי כי אין פה סיבה לתביעה או פיצוי, המליצה לי לסגור אם הוריי הילד פיצוי הולם. אשמח להצעות נוספות.

עו"ד רענן בשן

שלום שחר ותודה על פנייתך. שאלתך מתאימה לפורום נזיקין. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות