תמר

החזרת ריהוט

קניתי סלון לבית בשווי 7000 שח, זה הגיע אליי לבית לפני כ- 4 ימים וזה ממש לא כמו שדמיינתי אותו , הוא גדול מאוד ותופס את כל המרחב. יצרתי קשר עם הסניף והמנהל חזר אליי היום לאחר 4 ימים מכיון שהיה בחו"ל. שוחחתי איתו והא לא היה מוכן להחליף לי את הסלון. מה אני יכולה לעשות ?

עו"ד רענן בשן

תמר שלום ותודה על פנייתך. תקנות הגנת הצרכן העוסקות בהחזר כספי, אינן חלות על ריהוט שהורכב בבית הצרכן או על ריהוט שיוצר במיוחד עבור הצרכן על פי מידות או דרישות מיוחדות. ככל ולא מדובר באחד מהמקרים הללו ישנה אפשרות להשיב לבית העסק את הריהוט בתוך 7 ימי עסקים ולקבל החזר כספי בניכוי דמי ביטול המהווים 5% ממלוא מחיר המוצר או 100 ש"ח לפי הנמוך מביניהם. כן ניתן לנכות 100 ש"ח בגין הרכבת המוצר בביתכם. בהצלחה, עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות