שירן

שייכות רכב לבעלי הרכב או למשלם עליו?

יש לי שאלה קטנטנה ואשמח אם תבהיר לי את עמדת החוק בנושא לפני כ-6 חודשים רכשתי רכב בחברת ליסינג בעזרתו של ידיד קרוב (לא ידוע בציבור או משהו כזה) אציין בנוסף שהרכב רשום על שמי בלבד. הרכב עלה 71,000 מתוכם אני שילמתי 17,000 ואת השאר ידידי הסכים לקחת על עצמו כמתנה לסיום הלימודים שלי. הוא התחייב בקנייה דרך חברת מימיון והוא החתום היחידי על החוזה איתם והוא משלם כל חודש בהוראת קבע אליהם. לאחרונה יחסינו עלו על שירטון והוא רוצה את הרכב בגלל שהוא כביכול משלם אותו כרגע, הדבר מלווה בהטרדות ואיומים לנייד. הוא טוען כי הוא הולך לעו"ד ובגלל שהוא המשלם החוק לטובתו והרכב יעבור אליו. רציתי לדעת האם זה נכון? ומה עלי לעשות במקרה כזה?

עו"ד רענן בשן

שלום שירן ותודה על פנייתך. שאלתך דורשת בירור שאינו מתאים לפורום זה ומצריך עיון במסמכים המצויים בידיך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות