בני

שיקרו חרף טופס גילוי נאות

לפני כחודשיים קניתי מזדה 3 מחברת קרסו, לא עשיתי בבדיקה לרכב מכיוון וחברת קרסו נתנה לי את טופס הבדיקה שהיא הזמינה שבועיים טרם מועד הרכישה. לאחר שקניתי את הרכב שמתי לב כי צבע דלת הנהג אינו דומה לשאר צבע הרכב, התקשרתי ולסוכן שמכר לי את הרכב והוא ציין בפני כי לא נעשה שום תיקון בדלת. אחרי כחודש בערך הלכתי למוסך מורשה מזדה לקבל הצעת מחיר לטיפול חודשי ושמה ביקשתי שיבדקו לי את נושא הדלת. ( לא הייתי שקט עם הנושא ). הפחח שבדק את הדלת ציין בפני שהחליפו דלת וצבעו אותה, הקלטתי את השיחה עם הפחח. חשוב לציין שבטופס הבדיקה שנעשה לא צויין שום דבר לגבי החלפת דלת, יתרה מכך גם בטופס הגילוי הנאות לא צויין כלום. אני מרגיש מרומה מכיוון ואם היה הדבר מובא לידיעתי טרם רכישת הרכב לא הייתי קונה אותו. האם כדאי להגיש תביעה ?

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום בני ותודה על פנייתך. טרם הגשת כתב תביעה, כדאי לקבל חוות דעת בכתב, התומכת בדברי הפחח לרבות הערכת מחיר בגין ביצוע תיקון/החלפה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות