נעמי

החזר כספי מוצרי הלבשה,בגדי ים

אחותי קנתה לי במתנה ליום הולדת החל ב17/8/13 בסכום של 500 שח, תאריך הקניה שלה היה ב15/8 יום חמישי. לא אהבתי את המתנה ורציתי לקבל זיכוי כספי, אתמול ב22 יום חמישי בעלת החנות הסכימה לתת לי רק זיכוי בטענה שחלפו יומיים על פי החוק. האם אין אפשרות לקבל החזר כספי, מבלבד הזיכוי??שאין לי מה לעשות איתו כלל!! תודה מראש נעמי

עו"ד רענן בשן

שלום נעמי ותודה על פנייתך. החזר כספי בגין ביגוד והנעלה יינתן במידה והמוצר יוחזר לבית העסק בתוך 2 ימי עסקים. כאמור בפנייה קודמת לפנייתך, לאור תיקון 32 לחוק הגנת הצרכן, הזיכוי שהונפק לך יעמוד בתוקפו למשך שנתיים, לכל הפחות. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות