נירו

תביעה בגין נזקי גוף

נפצעתי בצבא בזמן חופשה. לאחר תבייעת משרד הביטחון נקבע כי אני סובל מ10 אחוזי נכות קבועים. אך לא הייתי זכאי לשום פיצוי כספי או הטבה כלשהי עקב הפציעה מאחר שהרף של משרד הביטחון לפציעות בחופשה הוא 20 אחוז. כעת אני מעוניין לתבוע את הגורם האזרחי שאחראי לפציעה בבית משפט לתביעות קטנות. אחד המסמכים אותם אעביר לבית המשפט הוא קביעת אחוזי הנכות של הצבא של 10 אחוזי נכות. כמה כסף לדעתך אחוזי נכות אלה יזכו אותי והאם בית בית המשפט יקבל את קביעת הועדה ההרפואית של צהל? אני מתכנן לתבוע את הסכום המקסימאלי של 32,000 שח תודה רבה

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום נירו ותודה על פנייתך. פנייתך מתאימה לפורום נזקי גוף. בהצלחה ובברכת שנה טובה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות