שירלי

קנסות על לא לצורך

אני עבדתי אצל חבר במסעדה בתל אביב לפני 9-10 שנים היו כסאות ושולחנות מחוץ למסעדה וכל יום היה עובר פקח מבקש ת.ז שלי ורושם לי דוח ,היום הסכום היצטבר ל 8000 שח .ניראה לי לא הגיוני לשלם מה דעתך? האם אפשר לתבוע את עיירת תל אביב ?

עו"ד רענן בשן

שלום שירלי ותודה על פנייתך. מתוכן פנייתך קשה להבין האם ננקטו כנגדך הליכים לגביית סך הקנסות במשך השנים. ככל שאכן ננקטו כנגדך הליכי גביה כדין ולא חלה התיישנות, הסכום צובר ריבית והצמדה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות