גלית

זכוכית בתוך אוכל בבית מלון

הי ביליתי עם משפחתי את החג בבית מלון במרכז הארץ הידוע כמלון 5 כוכבים שלושה לילות, בערב השני לתדאמתי אחרי שהתישבתי לאכול הרגשתי משהו מוזר בפי ולאט הוצאתי חתיכת זכוכית. תחילה הובכתי ולא היה לי נעים עם משפחתי המורחבת אך לאחר שמנהל חדר האוכל התקרב לעברנו הראנו לו את הזכוכית והוא העביר למנהלת שמעליו. לאחר כמה דקות חזר עם בשורה שיביאו לנו לחדר קערת פירות ושוקולדים, לא היה לנו נעים והסכמנו. כשניכנסנו לחדר ראינו קערת פירות עם 4-5 פירות שאחד מהם היה רקוב וקופסת שוקולד שהכילה 5 מטבעות קטנות של שוקולד, היה ערב ואמרנו שאנחנו פריירים אני מרגישה זלזול הרי אם הייתי נפצעת (כמעט בלעתי )כל הסיפור היה אחר ,חוץ מלכתוב מכתב מה עוד ניתן לעשות.

עו"ד רענן בשן

שלום גלית ותודה על פנייתך. בדיני נזיקין, ככל ולא נגרם נזק קשה להוכיח שאכן מתקיימת עילת תביעה. תנסי לנהל מו"מ מול מנהל הרשת ולקבל פיצוי אשר ישביע את רצונך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות