רוית

החזרת בגד חדש

אני רוצה להחזיר חולצה שקניתי אתמול, עם תוית, ללא שימוש. החולצה עלתה 50 ש"ח במחיר של סוף עונה. האם זכאית להחזר? האם זה כלול בסייג של טובין -שהמחיר עולה על 50? ומה לגבי השלטים שהחנות תלתה שאין החזרות במבצעים?

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום רוית ותודה על פנייתך, תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע“א - 2010 חלות על מוצרים שהמחיר ששולם עבורם עולה על 50 ₪ ובאשר לביגוד הוחזרו בתוך שני ימי עסקים בצירוף התוית שעל גביהם. התקנות חלות גם על טובין ושירותים שנרכשו במסגרת מבצע. בברכה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות