רביד

תשלום למכללה

שלום וברכה. אני כרגע סטודנט במכללה שעבר הסבת מקצוע. אציין ששילמתי בזמנו את מלוא שכר הלימוד בנוסף למקדמה ע"ס 1000 ש'ח שלא חזרה אליי. כשבוע לאחר תחילת השנה האקדמית ניגשתי למכללתי הקודמת והודעתי על הפסקת הלימודים. לאחר כארבעה חודשים קיבלתי בדואר גמר חשבון שבו התחוור לי שאני חייב תשלום נוסף למכללה. בחישוב הם ציינו שעליי לשלם מעבר לממוצע הארבע שנתי(מאחר והתואר נמשך 4 שנים) ולפיכך חישבו את סה"כ השעות עד לתואר לחלק לארבע שנים, הגיעו לממוצע שעות שנתי ודרשו את ההפרש בין מספר השעות שלמדתי בפועל בשנה א' לבין ממוצע השעות השנתי.. דבר זה הוא שערורייתי בעיניי.. האם דבר זה קביל? ומה עליי לעשות כרגע בנידון? תודה רבה מראש.

עו"ד רענן בשן

רביד שלום ותודה על פנייתך. אמליץ לך לעיין בטפסי הרישום ובהסכם עליו חתמת במעמד ההרשמה ולבדוק מה הנוהל של המכללה בעת ביטול הרשמה והאם היא רשאית לגבות דמי ביטול באופן בו גבתה ממך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות