הגר

נזק ואובדן ימי עבודה ונזק נפשי ועוד

עשיתי הזרקות בפנים וקבלתי תגובה מאד מאד לא טובה מההזרקות, שבועות לא יצאתי מהבית, יש הרבה תמונות, יש מסמכים רפואיים, יש סיכומים של רופאים ופרופסור בענין ההזרקות, אני שלמתי למפרע על ההזרקות בהמחאות, אולם לאחר טיפול אחד ולאחר שנגבו כבר 2 המחאות ביקשתי שיחזירו לי את ההמחאות אולם הם לא מעוניינים להחזיר לי את ההמחאות העתידיות, כי לדבריהם בוצע טיפול וכו' - ניסיתי לשוחח מספר פעמים עם הרופא אולם לא נעניתי כלל וכלל, אזי רשמתי להם מכתב ובטלתי את ההמחאות- האם זכותי להגיש כנגדו תביעה על הנזק שנגרם לי וכו'.... ולדרוש את כספי חזרה ולבקש סעד בגין הנזק שנגרם לי?

עו"ד רענן בשן

שלום הגר ותודה על פנייתך. עלייך לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית לצורך הגשת כתב תביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות