משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות קטנותמכשיר סלולר פגם שעדיין לא ברשותי
חזרה לפורום

מכשיר סלולר פגם שעדיין לא ברשותי

ליל
לילך

רכשתי מכשיר סלולר לצערי אחרי יומיים שלושה כשרציתי להטעין את המכשיר הבנתי שיש בעיה במכשיר. פניתי לאחד הסניפים ושם נאמר לי שצריך עדכון גרסא והבעיה תפתר .עשיתי והבעיה לא נפתרה , פניתי לשירות לקוחות וביקשתי להחזיר את המוצר ולקחת מכשיר אחר כי הוא פגום או לבטל עיסקה ( אחרי שעשיתי שוב עדכון גרסא בסניף אחר וניסיתי מטענים אחרים) ונאמר לי על ידם שאני לא זכאית להחזר כי השתמשתי בו . איך אדע שיש בעיה במוצר עד ליום שבו רציתי להטעין ואז צצה הבעיה ? עדיין נמסר לי מהם שאני צריכה לשלוח למעבדה . אחרי 2 עדכוני גרסא שלחתי למעבדה ושם נמסר שמכשיר תקין ובוצע עדכון גרסא . אחרי כמה ימים הבעיה נמשכה ופניתי שוב לשירות לקוחות וטענו שצריך להחליף מטען ( למרות שניסיתי כמה מטענים) החלפתי מטען אך הבעיה שוב נמשכה .כל פעם הייתי הולכת לסניפים של החברה אך ללא הצלחה.. דיברתי שוב עם מנהל שירות לקוחות והוא אמר לי למסור שוב לתיקון ואני לא הסכמתי כי לא יתכן שמכשיר חדש יהיה שוב בתיקון וביקשתי זיכוי , לבסוף לאחר שכנוע של המנהל שאם המוצר יהיה פגום הוא יפנה אותי לאחד מהסניפים ויאשר לי זיכוי . המכשיר הוכנס למעבדה ע"י שליח ולא קיבלתי מכשיר חלופי למרות כשקניתי את המוצר נאמר לי כי יש לי שירות עד הבית כולל מכשיר חלופי . במעבדה נמסר כי הם מחליפים לי לוח בורד (לוח אם) שזה בעצם המוח של המכשיר ואני כמובן שלא הסכמתי כי לא קניתי מוצר חדש כדי לקבל מוצר משודרג .חזרתי חזרה למנהל והוא אמר שאין מה לעשות ואם אפשר לתקן אז מתקנים והוא לא יכול לעזור לי . בינתיים כמעט חודש שהמכשיר במעבדה , המתין לחלק , ביקשתי לדבר עם מנהל בכיר במעבדה עד היום לא דיבר איתי אף אחד.חשוב לציין שהפקידה סירבה לתת לי שם מנהל בכיר בטענה של "חסיון עובד|". ובחברה שקניתי ממנה לא יכולה לעזור לי אלא לקבל את המכשיר חזרה _ נכון להיום אחרי יותר מהזמן שצריך לחזור המוצר מתקשר אליי שליח לקבל את המוצר ואני סירבתי לקבל כי לא יתכן שקניתי מוצר חדש ואני אמורה לקבל מוצר משודרג , הרי לא בשביל זה רכשתי את המוצר .... אשמח מאוד לדעת מה ניתן לעשות ? החברה לא מוכנה לזכות אותי על המכשיר והכל נשאר באוויר . אני ממש מאוכזבת משירות הלקוי שלא ציפיתי מחברה כזו , ועוגמת הנפש והשיחות והעצבים שנעשה לי וגם בסופו של עניין אני ללא המכשיר שרכשתי! אשמח מאוד על תגובתך בהקדם האפשרי כי אני ממש אובדת עצות וחסרת אונים . תודה