דוד

השגת מספר זהות של נתבע

באתי לבית המשפט לתביעות קטנות וביקשתי להגיש תביעה נגד אדם פרטי שגרם לי נזק. הפקידה טענה שעליי למלא בטופס את מספר הזהות שלו. לצערי אין לי מספר הזהות שלו, אלא רק שמו וכתובתו. הפקידה הציעה שאגש למשרד הפנים ואבקש את מספר הזהות שלו, אולם במשרד הפנים אמרו שהם מוסרים מספר זהות רק אם יש צו מיוחד מבית משפט, המחייב אותם למסור את מספר הזהות. שאלותיי: א. איך משיגים צו כזה? ב. האם כדי להשיג צו כזה יש לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות, או לבית משפט אחר? ג. איך אוכל לבקש צו מבית משפט נגד הנתבע, אם אין לי כלל אפשרות להגיש את התביעה?

עו"ד רענן בשן

שלום דוד ותודה על פנייתך. ניתן לפנות למשרד הפנים בבקשה לקבלת תמצית משרד הפנים או להיעזר בשירותיהם של משרדי חקירות. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות