אוראל

גניבת שליח של סופר

לאחרונה ביום מן הימים עשיתי קניות בסופר ועשיתי משלוח של חברת הסופר. יצאתי מהבית בשעה 13 כאשר הבית היה נעול. בתי הגיע בשעה 14 והשאירה את הדלת פתוחה, ויצאה מהבית. משלוח החברה הגיע ב14:10 אך לא עניתי לשיחותיו, כ-20 דקות. כשעניתי הוא הזהיר שהבית פתוח והגעתי הביתה כדי לקבל את הקניה. לאחר מכן גיליתי כי נעלם לי כסף ותכשיטים בשווי רב. טווח הזמנים בהם היה ניתן לגנוב כפי שאתה מבין הוא קטן מאד, ואני בטוח שהשליח גנב. חקירת המשטרה לא הועילה. האם תביעה של חברת הסופרים אפשרית, ללא הוכחות נוספות? הלוגיקה שהביתה היה נעול כל עוד השליח לא הגיע, תספיק בשביל תביעה? אציין כי החברה טוענת שהיא עובדת עם קבלן שמביא את השליחים, אם כי תשלום וחתימה על המשלוח נעשה מול החברה עצמה. בתודה מראש ובברכה!

עו"ד רענן בשן

אוראל שלום ותודה על פנייתך. כפי שציינת, מדובר באירוע פלילי הדורש חקירה משטרתית. בטרם ניגשים להגשת תביעה אזרחית יש לבדוק האם יש בידיך תשתית ראייתית מספקת. לצורך כך, דרוש ייעוץ משפטי אישי. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות