אילנה

כתב הגנה מטעם חברת הביטוח

תבעתי בבית משפט לתביעות קטנות את בעלת הדירה שמעל נכס בבעלותי בגין נזקי מים לתקרה. קיבלתי כתב הגנה מטעם הנתבעת, שנערך באמצעות חברה לביטוח וכתובתה של הנתבעת למשלוח החלטות הוא משרד עורכי דין. לפי מה שידוע לי בתביעות קטנות אין אפשרות ליצוג על ידי עורך דין ולכן אני תמהה אם כתב ההגנה הזה הוא חוקי. ודבר נוסף: אני רוצה להגיב לכתב ההגנה הזה, איך אני עושה זאת? והאם גם אני יכולה לבקש מעורך דין להכין את התגובה עם ציון שמו כפי שעשתה הנתבעת? ------- ועוד דבר, בכתב ההגנה כתוב: מטרתה היחידה להתעשר על חשבון הנתבעת שלא כדין - כתוב בשני מקומות בכתב ההגנה. אמירה מעליבה, פוגעת ברגשותי ובשמי הטוב. אני לא פושעת ולא גנבת. אני רותחת מכעס על האשמה חמורה זו! מה אני יכולה לעשות לגבי זה? תודה

עו"ד רענן בשן

אילנה שלום ותודה על פנייתך. בביהמ"ש לתביעות קטנות הצדדים לתביעה מייצגים את עצמם, למעט מקרים חריגים הקבועים בתקנות. ניתן להיעזר בשירותיו של עו"ד בכתיבת כתבי התביעה וההגנה והבקשות הנלוות להליך ואף לקבל ייעוץ משפטי אך בסופו של יום הצדדים מתייצבים בעצמם לדיון בהליך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות