סער

ביטוח ג ללא ידיעתי

בוקר טוב, חברת הביטוח שלה שאצלה עשיתי את ביטוח החובה עשתה לי ביטוח צד ג על דעת עצמה . ללא הוראת קבע חתומה וללא אישורי לא בכתב ולא בשיחה מוקלטת . מעבר לזה שהיה לי כבר ביטוח ג בחברה אחרת באותה תקופה ,אז אין טעם שאני אעשה אצלם צד ג' זה כבר הגיע באופן פתאומי לתביעה בפניקס מה עושים ?

עו"ד רענן בשן

שלום סער ותודה על פניתך. לא עולה מתוכן פניתך, מה הביא לתביעה בפניקס והאם פניקס זו החברה שביטחה אותך ללא שביקשת? בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות