ענת

החזר כספי

נרשמתי לסדנא או קורס של 12 מפגשים ,דרך הטלפון הגעתי למפגש 1 שילמתי 5תשלומים 1 בכרטיס אשראי וארבעה בצ׳קים החלטתי שהקורס לא מתאים לי לאחר מפגש 1. האם אני יכולה לקבל את כספי בחזרה הגברת שעורכת את הקורס לא רוצה להחזיר את הכסף

עו"ד רענן בשן

ענת שלום רב ותודה על פנייתך. על מנת שיתאפשר לי ליתן לך מענה מקצועי, צייני בבקשה מועדים מדויקים, לרבות מועד התקשרות, מועדי תשלום, מועד תחילת הקורס ומועד ההודעה על הפסקת קבלת שירות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות