משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות קטנותלפני זיכוי בתביעה כנגד עיריית תל אביב - איך לגלם את הפיצוי
חזרה לפורום

לפני זיכוי בתביעה כנגד עיריית תל אביב - איך לגלם את הפיצוי

אסף
אסף

תבעתי את עיריית תל אביב בגין מתן דוחות במקום ללא שילוט. זאת לאחר שניצחתי במשפט בבית משפט לעיניינים מקומיים שבוא השופטת ( שהבינה את חומרת הבעיה לכלל הציבור) הפסיקה את המשפט עוד בתרם עליתי להעיד ודרשה מהתובעת של העירייה לחזור מכתב באישום. לאחר שבוצע מה שאני מכנה " מחטף משפטי " פסקה השופטת במהירות : " לביטול כתב באישום בהסכמה ללא הוצאות " . עוד לפני שהספקתי להתנגד ל "הסכמה", יצאה השופטת מן האולם. אז תבעתי את העירייה ( בניגוד להמלצתה של ע"וד באתר זה ) בתביעות קטנות, על רשלנות והתעלמות ממכתבי המתריע על כך שאין שילוט. השופטת אכן התרשמה שיש לזכותי. היא נתנה לעיריה בהסכמתי (הפעם באמת הסכמתי) הזדמנות נוספת להציג את טיעונייה . מבלי להכנס לפרטים, לאחר שקיבלתי את כתב ההגנה המתוקן אני מבין שאני הולך לזכות בדיון הקרוב ובגדול. שאלתי פשוטה, לאחר 4 דיונים, כולל זה הקרוב, שאליהם נאלצתי להגיע על חשבון שעות עבודה ( 2 דיונים במקומי + 2 דיונים בתביעות קטנות ) . כיצד להציג ולגלם את הספד השעות בכסף ? כולל הפסד שעות שנאלצתי ללכת ולצלם את האזור המדובר בשטח ובנוסף, את עוגמת הנפש. תודה