משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות קטנותתביעת בנק בגלל עיקול שלא הוסר שנתיים
חזרה לפורום

תביעת בנק בגלל עיקול שלא הוסר שנתיים

טל
טל

בשנתיים האחרונות היה לי עיקול על החשבון בנק שלא לצורך. הכל החל מדו"ח חניה שלא שולם וגרר עיקול החשבון, בנובמבר 2011 שילמתי את החוב לעורך דין. מאז ועד לא מזמן בנק הפועלים טרטר אותי וטען שזה בכלל העורך דין שלא הסיר את העיקול ושעליי לפנות לעורך דין. במשך שנתיים אני מתחנן לשני הגופים שימצאו את הבעיה אבל כל גוף הטיל את האשמה על הגוף השני. אחרי שלא יכולתי לחיות יותר עם העיקול על חשבון הבנק שלי ניגשתי למשרד עורך הדין ולא יצאתי משם עד למציאת הפתרון. התברר שבגלל בעיה מיחשובית , הבנק לא הסיר את העיקול למרות שממשרד עורכי הדין ביצעו את הפעולה להסרת העיקול כעשר פעמים בשנתיים. בגלל אך שהרגשתי בכל התקופה ובמיוחד לאחר שהבנתי מה הסיבה שסבלתי כ"כ בשנתיים האחרונות רציתי לתבוע את בנק הפועלים על סכומי כסף גדולים אבל לאחר שהתייעצתי עם שני עורכי דין שהסבירו לי שלתבוע בנק בבית משפט רגיל זה הליך מתיש שסיכויי ההצלחה בו לא גדולים בגלל האפשרויות של הבנק להעמיד לרשותו את הייצוג המשפטי הטוב ביותר, המליצו לי לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות. וכך באמת עשיתי נגשתי לבית המשפט, מילאתי את התצהיר של מה שקרה, צירפתי מספר התכתבויות מול הבנק ומול העורך דין ומכתב התנצלות מהבנק . אני קורא המון בבלוגים ופורומים על האופציות שלי לתבוע ורציתי לדעת מה יהיה הכיוון הנכון ביותר. לשון הרע - הבנק הכפיש את שמי וביזה אותי פעם אחר פעם מול הפקידות ומול משרד עורכי הדין. עוגמת נפש - אני גר בקרית שמונה וסניף הבנק שלי נמצא במקום בו נולדתי והדרך היחידה להתנהל מולו היתה טלפונית רק שהאופציה הזאת נשללה ממני בעקבות העיקול דבר שגרם שלי לנסוע מקריית שמונה לבני ברק כדי לבצע פעולות בבנק. רשלנות - אין ספק שמדובר ברשלנות ולא בתום לב , מאחר והייתי כל כך הרבה פעמים בבנק והתחננתי להסיר את העיקול והם בכלל לא טרחו לבדוק אם הבעיה אצלם. אשמח לקבל כל עצה או כיוון שלדעתכם יכול לעזורלי המאבק מול בנק הפועלים. תודה