רמי

דירה חדשה -מפרט טכני לקוי

רכשתי דירה חדשה נכנסתי אליה לפני 7 חודשים ,הקבלן בחוזה צייין שבסלון יותקן תריס גלילה חשמלי ושנכנסו לדירה גילינו שהוא לא עמד בהסכם ,פניתי מס' פעמים לקבל את תגובתו ולא קיבלתי תשובה ,האם יש מקום לתבוע ?

עו"ד רענן בשן

רמי שלום ותודה על פנייתך. בפנייתך לא ציינת האם פנית לקבלן בכתב. הקבלן כפוף לאספקת מוצרים בהתאם למפרט הטכני המצורף להסכם הרכישה, לפיכך אייעץ לך לפנות לעו"ד לצורך ניסוח מכתב התראה, בטרם תפנה להגיש כנגדו כתב תביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות