תואם שמש

שרות למוצר שלכאורה לא שולם

שלום, המקרה מורכב אבל אני אנסה לתמצת. קניתי מערכת אזעקה לבית לבית דרך הקבלן שבנה את הבית. הקבלן קיבל את הכסף אבל המתקין מהקבלן חלקית. מכיוון שהמתקין מקורב לחברת האזעקות, היא לא מוכנה לתת שרות. זה שקול למצב שקניתי טלויזיה דרך שקם אלקטריק ויש לנו חילוקי דיעות על התשלום אך הספק של הטלויזיה לא מוכן לתת שרות כי לא שילמתי לשקם אלקטריק. האם יש חוק בנושא זה? תודה,

עו"ד רענן בשן

שלום ותודה על פנייתך. מתוכן פנייתך לא ברור מול איזה גורם בוצעה ההתקשרות. בכל אופן, מומלץ לך לעיין בהסכם ההתקשרות עליו חתמת עם הקבלן/הספק. מומלץ להגיע לעו"ד עם הסכם זה בטרם תתבצע פניה בכתב לגורם שהתחייב לספק את המוצר ולספק לו אחריות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות