לידור

קניית 4 גלגלי מגנזיום לרכב

שלום היום חברה שלי קנתה לי ליום הולדת 4 גלגלי מגנזיום בעלות של 1500 שקל לאחר כמה שעות התקשרתי לבעל העסק בטענה שאני רוצה להחליף את הדגם והוא מסר לי בתגובה שלא ניתן כי נסעתי כמה שעות וזה משומש אציין שגם בעת ההחלפה בעל העסק לא מסר את הגלגלים המקוריים לחברתי ושמר לעצמו אותם השאלה אם ניתן להחליף את המוצר כמובן שאם אצטרך להוסיף כסף לדגם אחר אוסיף תודה רבה ויום טוב לידור

עו"ד רענן בשן

שלום לידור ותודה על פנייתך. המוצר לגביו שאלת אינו מופיע ברשימת המוצרים לגביהם ניתן לבטל עיסקה ולקבל החזר כספי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות