הילה

חוק הספאם

שלום רב הזמנו התעניינתי על לימודים דרך אתר שמפנה להרבה מוסדות. מאז מוסד אחד לא מפסיק לשלוח לי עידכונים/הרשמות/תערוכות וכו. התקשרתי ודיברתי שם עם מישהי שתסיר אותי מהרשימה אך כלום לא נעשה. עדיין מגיעים אליי מיילים ואין לי כוחות/זמן להתעסק עם הדברים הללו. האם יש כאן עילה לתביעה נגד המוסד? אשמח לתשובתך. תודה

עו"ד רענן בשן

שלום הילה ותודה על פנייתך. על פניו נראה כי יש עילה לתביעה לפי חוק הספאם, וודאי כי מצויים בידייך הקלטות שיחות טלפוניות, תמלולן או הוכחות אחרות בכתב לפניותייך להסרה מרשימת התפוצה של אותו המוסד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות